Technológia potravín Fakulta biotechnológie a potravinárstva Nitra Typ štúdia: Inžinierske Forma štúdia: Denná, prezenčná Dĺžka štúdia: 2 roky Jazyk výuky: Slovenský Absolventi nájdu možnosť uplatnenia v podnikoch a akciových spoločnostiach rôznych typov: malo-, veľkoprevádzky, kombináty so širokým spektrom technológií potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu. V poradenstve, vzdelávacích a výskumných inštitúciách –v združeniach pestovateľov, chovateľov, spracovateľov (efektívna práca v tíme ako člen, prípadne vedúci), v poľnohospodárskom školstve(stredné, vysoké) a agropotravinárskom výskume. V inštitúciách odbornej správy v oblasti zachovania kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín, s osobitným zreteľom na regionálnu politiku a efektívne uplatnenie sa SR na európskom (svetovom) potravinárskom trhu. V organizáciách pripravujúcich štandardy/normy pre potravinárske suroviny a potraviny. Podať prihlášku Odkaz na program